Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeci uhićen nasilnik koji je vezao i opljačkao Kanađanina u hostelu

Objavljeno

na
Tijekom noći sa subote na nedjelju 36-godišnji Kanađanin, koji je odsjeo u pulskom hostelu Antique, proživio je traumatično iskustvo – nakon što ga je 22-godišnjak zatočio, zlostavljao i prijeteći mu pištoljem – opljačkao ga, piše Glas Istre.

Oba muškarca su, naime, boravila u istom hostelu, jedan kao turist, dok je za drugog poznato tek da je otprije dobro poznat policiji.

Kako neslužbeno saznajemo, Kanađanin je spavao, te se probudio usred noći i vidio u sobi čovjeka kako mu pretura po njegovim stvarima. Kad je lopov primijetio da se Kanađanin probudio, zaprijetio mu je pištoljem, vezao ga i, nakon što mu je uzeo mobilni telefon i bankovnu karticu, ostavio ga.

Kanađanin je uspio izaći iz hostela, te je u potrazi za pomoći izašao na pulski Bulevar.

Vidno traumatiziran, gol i bos, tek u gaćama i crnoj majici, stajao je na semaforu pored pulske pošte i molio prolaznike za pomoć.

Ruke su mu bile vezane i čvrsto stegnute telefonskom žicom. Ipak, jedna je Puležanka, koja se oko šest i pol ujutro vozila na posao, pomogla je nesretnom strancu, pružila mu plahtu, pozvala policiju i čekala na njihov dolazak.

Brzom reakcijom policije nasilnik je ekspresno uhićen na području Rijeke, navodi Glas Istre.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram