Povežite se s nama

Crna kronika

U Rijeci zaustavljen pijani vozač s nožem, a suvozač je dilao amfetamin i ecstasy

Objavljeno

naPolicijski službenici I. policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo iz domene zlouporabe droga.

Osumnjičeni je 8. veljače zatečen u osobnom vozilu zaustavljenom u širem središtu Rijeke te je kod  njega pronađeno i oduzeto 26 grama amfetamina i 11 tableta droge MDMA tzv. ecstasy. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je drogu neovlašteno posjedovao u namjeri daljnje prodaje. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Nadalje, zaustavljenim vozilom upravljao je 39-godišnji hrvatski državljanin pod utjecajem alkohola od 0,89 g/kg, a koji je neovlašteno posjedovao i tablete s popisa droga te preklopni nož. Navedeni predmeti su oduzeti od spomenutog  vozača, a zbog počinjenih prekršaja prijavljen je temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, Zakona o suzbijanju zlouporaba droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Također, ovom prilikom u vozilu je zatečen i  37-godišnji hrvatski državljanin, koji sa sobom nije imao osobnu iskaznicu radi čega je prekršajno sankcioniran, a utvrđeno je da je za njim raspisana potraga te je uhićen i predan djelatnicima zatvora.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram