Povežite se s nama

Mozaik

U riječki Karolina bar uskoro stižu Connect i Rasta

Objavljeno

na
Karolina Night Bar u nadolazećim mjesecima dovodi brojne live nastupe izvođača u raznim žanrovima, a goste očekuje vrhunski noćni program i zabava u centru Rijeke.

Prvi od koncerata bit će grupa Connect koja će gostovati na popularnom RnB Exclusive partyu 26.4.2019., a već dva tjedna kasnije u Karolinu stiže jedan od trenutno najpoznatijih izvođača na Balkanu, reper Rasta, koji je osvojio srca mnogih obožavatelja na prostoru Balkana ali i u inozemtsvu, na što ukazuju gostovanja i puni klubovi diljem Europe.

Rasta će po prvi puta nastupiti u Karolini, a iz managementa najavljulju veliki koncert koji će Balkaton Gang prirediti za riječku publiku u petak 10.5.2019.

Goste očekuje raspjevana atmosfera uz najbolje hitove Raste kao što su Euforija , Kavali, Legalizuj, Limun, Maroko, Adio Amore, Indigo, Vedro Nebo, te ostale pjesme koje broje milionske poglede na Youtube-u.

Uz njega će odličnu zabavu osigurati i sve poznatiji Dj Cashew, koji sa svojim odličnim mixevima osvaja sve više obožavatelja.

Cijena ulaznice je 90 kn u pretprodaji i 110 kn na dan događaja. Pretprodaja je u Pommery Bar-u i Karolini, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram