Povežite se s nama

Mozaik

U riječki Karolina bar uskoro stižu Connect i Rasta

Objavljeno

na
Karolina Night Bar u nadolazećim mjesecima dovodi brojne live nastupe izvođača u raznim žanrovima, a goste očekuje vrhunski noćni program i zabava u centru Rijeke.

Prvi od koncerata bit će grupa Connect koja će gostovati na popularnom RnB Exclusive partyu 26.4.2019., a već dva tjedna kasnije u Karolinu stiže jedan od trenutno najpoznatijih izvođača na Balkanu, reper Rasta, koji je osvojio srca mnogih obožavatelja na prostoru Balkana ali i u inozemtsvu, na što ukazuju gostovanja i puni klubovi diljem Europe.

Rasta će po prvi puta nastupiti u Karolini, a iz managementa najavljulju veliki koncert koji će Balkaton Gang prirediti za riječku publiku u petak 10.5.2019.

Goste očekuje raspjevana atmosfera uz najbolje hitove Raste kao što su Euforija , Kavali, Legalizuj, Limun, Maroko, Adio Amore, Indigo, Vedro Nebo, te ostale pjesme koje broje milionske poglede na Youtube-u.

Uz njega će odličnu zabavu osigurati i sve poznatiji Dj Cashew, koji sa svojim odličnim mixevima osvaja sve više obožavatelja.

Cijena ulaznice je 90 kn u pretprodaji i 110 kn na dan događaja. Pretprodaja je u Pommery Bar-u i Karolini, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže