Povežite se s nama

Vijesti

U Rijeku uplovila dva velika kruzera s 4.000 turista

Objavljeno

na

Foto: Jasmina J.Rijeka i Kvarner vratili su se ove godine na kartu ticanja kruzera što je odlična najava za budućnost i suradnju koju imamo s Lučkom upravom Rijeka i Turističkom zajednicom Kvarnera. Tako je danas od ranih jutarnjih sati „gužvovito“ u riječkoj luci, gdje uplovljavaju dva velika kruzera, Mein Schiff 5 i Marella Explorer 2 s oko 4.000 putnika i 1.800 članova posade.

Za goste kruzera organizirani su izleti, ali veseli nas da većina od njih, preko 3.000, odlučuje se za Rijeku i samostalno otkrivanje i proučavanje kulturno-povijesnih znamenitosti, tržnice i muzeja, a šetnju Korzom zasigurno će iskoristit za obavljanje shoppinga i kupnju suvenira u brojnim prigodnim trgovinama u gradu. Kako bi se gosti s kruzera osjećali dobrodošlo i ugodno u Rijeci za to su se pobrinuli Turistička zajednica grada Rijeke i Turistička zajednica Kvarnera zajedno s Lučkom upravom Rijeka, koji su dočekali goste u veselom ritmu s prigodnim poklonima i informativnim brošurama za što kvalitetnije provedeno vrijeme u našem gradu.

Dolaskom kruzera Rijeka se promovira ne samo kao turistička destinacija već kao i prepoznatljiva kruzing destinacija, koja se potpuno opravila nakon pandemije i vratila se u još boljem izdanju od izvrsne predpandemijske godine 2019., koja je bila sjajna za kruzing u Rijeci. Do kraja godine očekujemo još nekoliko brodova za kružna putovanja i to u slijedećim terminima 30.9., 22. i 28.10. te 14.11., što je svakako dobra najava za izvrsnu post sezonu i potpuni opravak tog segmenta tržišta.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram