Povežite se s nama

Sport

U srijedu na Korzu gledanje prijenosa utakmice Rijeka – Dinamo, planira se i proslava

Objavljeno

na
U organizaciji Grada Rijeke i HNK Rijeka, u srijedu, 22. svibnja 2024. godine, od 18.00 sati, na Trgu 128. brigade HV-a, održat će se javno gledanje prijenosa uzvratne nogometne utakmice finala Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama koja će se igrati na stadionu Rujevica.  

Grad Rijeka i HNK Rijeka pozivaju sve koji to žele i mogu da dođu na zajedničko gledanje utakmice, a s obzirom da su karte za utakmicu na Rujevici rasprodane, ovo je i prilika za sve oni koji su željeli biti na stadionu, a nisu uspjeli kupiti karte, da se uključe u zajedničko gledanje i bodrenje riječkog Kluba. 

Također, ukoliko Rijeka pobijedi i osvoji Kup, na Trgu 128. brigade i na Korzu, bit će organizirano druženje s nogometašima uz prigodni program.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže