Povežite se s nama

Mozaik

U srijedu navečer u HKD-u humanitarni koncert za devetogodišnjeg Tina

Objavljeno

na
Povodom 22. rođendana Kanal Ri i Humanitarna udruga Riječko srce u srijedu, 8. prosinca s početkom u 19,30 sati HKD-u na Sušaku organiziraju humanitarni koncert.

Na koncertu nastupaju Mario Lipovšek Battifiaca, Damir Kedžo, Mia Negovetić, Mauro Staraj, Joso Butorac i Karin Kuljanić.

Sav prihod od ulaznica namijenjen je kupnji invalidskih pomagala devetogodišnjem Tinu, učeniku 2. razreda OŠ Gornja Vežica kojem je dijagnosticirana cerebralna paraliza (Spastična tetrapareza). Kao posljedica toga Tin još ne hoda i teško se koristi rukama te je neverbalan, no unatoč tome Tin je danas drugašić, koji uz pomoć svojih roditelja vozi biciklu i skija.

Ulaznice se po cijeni od 50 kuna prodaju u Turističkom informativnom centru, Korzo 16.

Na dan koncerta u srijedu, 8. prosinca ulaznice se u TIC-u prodaju do 18 sati, a moguće ih je kupiti i sat vremena prije koncerta u HKD-u na Sušaku.

Za prisustvovanje koncertu obavezne su COVID potvrde.

Podršku organizaciji humanitarnog koncerta dali su Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže