Povežite se s namaTijekom Valentinova ove godine u Opatiji su brojni zaljubljeni, ali i ne samo oni, uživali u spektakularnom koncertu Petra Graše u sportskoj dvorani “Marino Cvetković”. Čak nešto više od 3.500 posjetitelja uživalo je gotovo dva i pol sata u zaista sjajnom nastupu tog jednog od trenutno najpopularnijih hrvatskih glazbenika, a posebno oduševljenje izazvalo je ispaljivanje u zrak desetak tisuća crvenih konfeta u obliku srca tijekom izvedbe hita “Moje zlato”.

Bio je to vjerojatno najposjećeniji koncert izvan ljetne sezone u novijoj opatijskoj povijesti, pa je mnoge razveselila najava prije približno mjesec dana kad je otkriveno da se već počeo pripremati novi glazbeni spektakl povodom Valentinova 2018. godine.

Organizator je tada otkrio tek kako je u pregovoru s nekoliko izvođača za koncert koji će se održati 10.02.2018. godine u Opatiji, a sad je najavljeno i kad će napokon biti otkriveno tko nastupa u dvorani “Marino Cvetković” nekoliko dana prije samog Valentinova.

“Opatija je nedavno proglašena jednim od deset najromantičnijih gradova u čitavoj Europi, pa nam je drago što ćemo i početkom iduće godine moći dati novi doprinos da se taj status i zadrži, ako ne čak i poboljša. Vjerujemo kako ćemo to novim koncertom itekako uspjeti, a u srijedu, 13. prosinca, otkrit ćemo tko nastupa. Možemo zasad tek reći kako smo dogovorili dolazak dva iznimno popularna izvođača koji su već dugi niz godina na sceni, a iza sebe imaju zajedno na desetke romantičnih hitova koje svi vrlo dobro znaju, bez obzira kojoj generaciji pripadaju”, rekao je Zoran Zdelar, direktor tvrtke OFC agency koja organizira koncert.