Povežite se s nama

Vijesti

U srijedu u Rijeci tribina o ekološkom gospodarenju biorazgradivim otpadom

Objavljeno

na


Udruga Krizni eko stožer Marišćina uz potporu Primorsko-goranske županije organizira Tribinu „Ekološko gospodarenje biorazgradivim otpadom – Bio Logic 2020“. Tribina će se održati 22. siječnja 2020. godine s početkom u 11:00 u dvorani Transadria u Rijeci, na adresi Riva boduli 1.

Cilj je tribine aktivno uključiti sve sudionike u sustavu gospodarenja otpadom i detektirati uzroke višegodišnjih problema u organizaciji sustava koji su kulminirali problemima u radu ŽCGO Marišćina, ali i pokrenuti akciju rješavanja problema gospodarenja biorazgradivim otpadom, što je i jedan od osnovnih problema postojećeg sustava.

Pozivu na tribinu odazvali su se predstavnici jedinica lokalne samouprave i komunalnih društava s područja Primorsko-goranske županije, predstavnici udruga i političkih stranaka, kao i predstavnica Ureda pučke pravobraniteljice.

Sudionici panel rasprave bit će predstavnici komunalnih društava s područja Primorsko-goranske županije, predstavnik Udruge gradova, predstavnik Primorsko-goranske županije, direktor TD Ekoplus d.o.o. kao i predstavnici Udruge Krizni eko stožer Marišćina.

Pozivamo vas da da nam se pridružite i svojim medijskim objavama doprinesete konačnom zaokretu sustava odvoza smeća prema sustavu gospodarenja otpadom, stoji u priopćenju organizatora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram