Povežite se s nama


Inspirirani revolucionarnim radom BertolaBrechta, studenti Glume i medija Akademije primijenjenih umjetnosti pripremaju umjetnički festival , vraćajući nas u doba revolucije. Ono što gledatelji mogu očekivati jest ”BertCabaret”, predstavu gdje će se moći prepustiti glamuru 20-ih godina uz izabrane pjesme BertolaBrechta. Uz “BertCabaret” posjetioci će moći uživati u izložbi studenata smjerova primijenjene umjetnosti i likovne pedagogije, vidjeti razne umjetničke instalacije, fotografije te grafike. Otvorenje će se održati25.10 u 19:30 na lokaciji Exportdrvo.

Također, u listopadu će svaki zaljubljenik u predstave i filmove moći uživati u bogatom programu koji su glumci pripremili za grad Rijeku na pet različitih lokacija ; Exportdrvo, HKD, antikvarijat Ex libris, caffe bar Dnevni boravak ,Filodrammatica te prisustvovati na devet različitih predstava, filmu i koncertu iznenađenja.

Manifestacija će trajati od 25.- 31.10.2017. Kontakt za rezervacije pošaljite na e-mail rezervacije@mggri.com dok detaljniji plan i program možete pronaći na Facebook stranici https://www.facebook.com/MGGRmismotu/

mi-smo-tu-plakat
FOTO: Nikki Vancaš