Povežite se s nama

Sport

U subotu “Košarka vs. Dijabetes 3:0” u sportskoj dvorani Kostrena

Objavljeno

naKošarkaški klub Kostrena osnovan  je 2001. godine s ciljem popularizacije košarkaške igre. Osim sportskih programa, Klub organizira mnoge manifestacije edukativnog i humanitarnog karaktera, a „Košarka vs. Dijabetes 3:0“ je jedan od njih.

U cilju popularizacije košarke i obilježavanja Svjetskog dana šećerne bolesti, u subotu 10.11.2018. u Sportskoj dvorani Kostrena organizirana je sportsko-edukativna manifestacija pod nazivom „Košarka vs. Dijabetes 3:0“  koja sadrži niz sportskih, edukativnih i zabavnih sadržaja. U organizaciji sudjeluje i Udruga dijabetičara Mellitus iz Rijeke, čiji neki od članova su naši aktivni sportaši.

SPORTSKI PROGRAM:
10:00 – 16:00 Turnir Košarka : Dijabetes 3:0 uz nastup prve DIABASKET ekipe u HR
16:00 dodjela medalja i zajedničko fotografiranje

EDUKATIVNI PROGRAM:
10:00 – 14:00 Kontrolno mjerenje šećera u krvi  – Wellion
10:00 Mala pričaonica – Zrinka Korotaj Rožmanić, psiholog
11:00 Abbot Hrvatska – predstavljanje sustava Free Style libre
11:30 Predavanje dr. Ivan Andrašević za D1 roditelje
12:15 Closed Ioop – Ivica Šuran i sve o umjetnoj gušterači
13:30 Predavanje „Sport i dijabetes“ – za trenere i roditelje dr. I.Andrašević

O Udruzi Mellitus: Udruga djeluje na području cijele Primorsko-goranske županije sa ciljem ranog otkrivanja šećerne bolesti u općoj populaciji, upućivanja osoba sa povišenim šećerima na dalju medicinsku obradu i potom edukaciju o načinu života sa dijabetesom. Isto tako Udruga potiče na međusobno povezivanje osoba sa šećernom bolešću, razmjenu iskustva i informacije te poticanje na što bolju regulaciju šećera u krvi.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže