Povežite se s nama

Mozaik

U subotu počinje Grobnički frankopanski advent

Objavljeno

na




Grobnički frankopanski advent ne priznaje loše vremenske prilike, što znači da će se u subotu, 10. prosinca, s početkom u 18 sati održati svečano otvorenje ovogodišnjeg izdanja ove popularne manifestacije. Organizatori su pripremili zaštitu od kiše i poseban ambijent te će sve biti spremno za drugo izdanje ovog adventskog događanja na Grobniku koje je krenulo novim programom “Advent po domaću”, a koji se već od 4. prosinca održava u ugostiteljskim objektima koji su pripremili posebnu ponudu i nagrade.

U Kaštelu Grada Grobnika program će započeti postrojavanjem Frankopanske straže te proglasom, a onda nastaviti prigodnim riječima organizatora koji će, uz prisustvo uzvanika i publike, označiti Grobnički frankopanski advent svečano otvorenim. Svečani trenutak uveličat će i zbor Castrum koji će izvesti nekoliko skladbi, a program će se nastaviti koncertom popularnog rock banda Whiteheads.  Sve će pratiti i bogata prigodna ugostiteljska ponuda, a za posjetitelje su pripremljena dva foto pointa od kojih će na jednom Foto Kurti omogućiti svim zainteresiranima da izrade jedinstvenu presonaliziranu čestitku, bit će tu i atraktivne jaslice, uz još poneko iznenađenje. U vremenu od 18 do 20 sati u interpretacijskom centru će se održati dječja radionica te će tako na svoje doći i najmlađi.

Svakako je važna informacija da je uvedena posebna autobusna linija koja će 10. i 17. prosinca voziti na relaciji Čavle – Grad Grobnik s polaskom u 17:30 sati.

Podsjetimo, Grobnički franopanski advent se održava u organizaciji TZO Čavle te Općine Čavle, uz podršku Primorsko – goranske županije, Turističke zajednice Kvarnera, Gitone Kvarner, Mineral IGM, Automotodroma Grobnik, MK Kvarner te partnera Gospoje i projekta Putevima Frankopana. 

I ova će zima na Grobniku biti obilježena Grobničkim frankopanskim adventom, a domaćini pozivaju sve već ove subote na odlično adventsko druženje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže