Povežite se s nama

Mozaik

U subotu počinje Grobnički frankopanski advent

Objavljeno

na
Grobnički frankopanski advent ne priznaje loše vremenske prilike, što znači da će se u subotu, 10. prosinca, s početkom u 18 sati održati svečano otvorenje ovogodišnjeg izdanja ove popularne manifestacije. Organizatori su pripremili zaštitu od kiše i poseban ambijent te će sve biti spremno za drugo izdanje ovog adventskog događanja na Grobniku koje je krenulo novim programom “Advent po domaću”, a koji se već od 4. prosinca održava u ugostiteljskim objektima koji su pripremili posebnu ponudu i nagrade.

U Kaštelu Grada Grobnika program će započeti postrojavanjem Frankopanske straže te proglasom, a onda nastaviti prigodnim riječima organizatora koji će, uz prisustvo uzvanika i publike, označiti Grobnički frankopanski advent svečano otvorenim. Svečani trenutak uveličat će i zbor Castrum koji će izvesti nekoliko skladbi, a program će se nastaviti koncertom popularnog rock banda Whiteheads.  Sve će pratiti i bogata prigodna ugostiteljska ponuda, a za posjetitelje su pripremljena dva foto pointa od kojih će na jednom Foto Kurti omogućiti svim zainteresiranima da izrade jedinstvenu presonaliziranu čestitku, bit će tu i atraktivne jaslice, uz još poneko iznenađenje. U vremenu od 18 do 20 sati u interpretacijskom centru će se održati dječja radionica te će tako na svoje doći i najmlađi.

Svakako je važna informacija da je uvedena posebna autobusna linija koja će 10. i 17. prosinca voziti na relaciji Čavle – Grad Grobnik s polaskom u 17:30 sati.

Podsjetimo, Grobnički franopanski advent se održava u organizaciji TZO Čavle te Općine Čavle, uz podršku Primorsko – goranske županije, Turističke zajednice Kvarnera, Gitone Kvarner, Mineral IGM, Automotodroma Grobnik, MK Kvarner te partnera Gospoje i projekta Putevima Frankopana. 

I ova će zima na Grobniku biti obilježena Grobničkim frankopanskim adventom, a domaćini pozivaju sve već ove subote na odlično adventsko druženje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram