Povežite se s nama

Danas je u Vip prostoru Centra Zamet održana konferencija za medije povodom najave uzvratne utakmice europskog EHF Kupa protiv rumunjske ekupe CSM Bukurešt koja se igra u subotu, 15. listopada u Centru Zamet s početkom u 18.00 sati.

Na konferenciji za medije su sudjelovali Vedran Babić – direktor RK Zamet, Milan Uzelac – kapetan prve ekipe RK Zamet i Mateo Hrvatin – igrač prve ekipe RK Zamet.

“U Bukureštu smo pokazali da možemo igrati protiv jake ekipe koja ima godišnji proračun 8 puta veći nego što je naš. Iza nas su 3 europske utakmice i 3 utakmice domaćeg prvenstva u kojima smo pokazali dva različita lica i u principu pobjeđivali ili suparnike ili pak sami sebe, što možda i nije loše, jer bez obzira tko se nalazi s druge strane mi ovisimo isključivo sami o sebi i o svojoj igri. Ovom prilikom čestitao bih našem igraču Tinu Lučinu na pozivu na okupljanje seniorske reprezentacije Hrvatske. Ponosni smo na Tina i lijepo je nakon Matea Hrvatina imati još jednog reprezentativca u svojim redovima.”, izjavio je Direktor RK Zamet – Vedran Babić.

“Nakon što smo priredili veliko iznenađenje i prošli u daljnji krug natjecanja EHF Kupa protiv ekipe Creteila iz Pariza pred nama je još jedna zanimljiva utakmica protiv jakog protivnika iz Bukurešta. U sportskom smislu ne priznajem da su bolji od nas iako su respektabilna ekipa s brojnim internacionalcima, na nama je da ponovo pružimo svoj maksimum i odigramo dobru utakmicu pred našim navijačima.” naglasio je kapetan RK Zamet – Milan Uzelac:

“Jedva čekamo istrčati na teren u našoj dvorani pred brojnom publikom i odličnoj atmosferi kakva je bila i protiv ekipe Creteila, prekrasno je igrati u takvoj atmosferi. Nama sigurno ne nedostaje motiva i želje, niti nas treba dodatno motivirati za ovu utakmicu koja je prava rukometna poslastica za sve ljubitelje vrhunskog rukometa u Rijeci.”, zaključio je Mateo Hrvatin, igrač RK Zamet.

Ulaznice za uzvratnu utakmicu EHF Kupa u kojoj Zamet dočekuje favoriziranu ekipu CSM Bukurešt moguće je već kupiti u sustavu Mojekarte.hr, Dallas music shopu i Foto reviji po cijeni od 20 kn te na dan utakmice po cijeni od 30 kn na ulazu u dvoranu. Vrata Centra Zamet se otvaraju u 17.00 h, a atraktivni uvodni dio s predstavljanjem ekipa počinje u 17.45 h.