Povežite se s nama

Sport

U subotu se na Gatu na velikom zidu gleda Hrvatska – Španjolska, nakon utakmice Koktelsi

Objavljeno

na
Gat Karoline Riječke u strogom centru grada tijekom Europskog prvenstva bit će glavno odredište za broje navijače hrvatske nogometne reprezentacije. Nakon novog sjajnog nastupa na Svjetskom prvenstvu, velika su očekivanja i ovog puta na Euru, a to je potvrdila i vrlo dobra posljednja priprema utakmica koja je donijela pobjedu nad snažnim Portugalom.

Na Gatu će u subotu, 15. lipnja, biti postavljen veliki ekran na kojem će se pratiti utakmica Hrvatska – Španjolska s početkom u 18 sati, no organizator je pripremio i vrlo bogati prateći zabavni program.

Navijači će tako imati priliku sudjelovati u brojnim zabavnim igrama, a navečer nakon utakmice nastavlja se zabava, svi se nadamo u pobjedničkom raspoloženju, do kasno u noć uz nastup Koktelsa uz koje je osiguran ludi provod.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže