Povežite se s namaU subotu, 29. srpnja, na plaži Baška održat će se sada već tradicionalni, 8. po redu, Picigin Fest. Natjecanju, koje organizira Udruga Lampada, svake godine prisustvuju mnogi Riječani, Krčani, ali i brojni domaći i strani turisti. Prenosimo službeno priopćenje organizatora uoči ovogodišnjeg Picigin Festa:

“Pozivamo vas na tradicionalni Picigin Fest koji će se održati 29.07. (subota) u Baški. Okupljanje na Veloj plaži ispred beach bara “Plaza” u 15h, start natjecanja u 16h.

Skupi frendove i prijavi ekipu koja može biti muška, ženska ili kombinirana (min.4, max. 5 igrača). Kotizacija po ekipi iznosi 100 kuna. Svi natjecatelji dobivaju bonove za piće i službene majice Picigin Festa 2017, a za najbolje spremne su bogate nagrade.

Ekipe se mogu prijaviti na 091 899 0852, te na licu mjesta na dan turnira ukoliko bude još slobodnih mjesta jer broj ekipa je ograničen”, stoji u službenom priopćenju.

Prijave su moguće do 16 sati kada službeno započinje natjecanje. Završetak turnira predviđen je za 19 sati, a proglašenje pobjednika i after party održat će se u 21 sat.

Marketing