Povežite se s namaU subotu, 28. listopada 2017., OKC Palach otvara svoja mračna vrata svim maskama izazivajući ih na ples. U počast Georgu A. Romero , ovogodišnja tema Halloween Partya je “Budi što god želiš, samo budi zombie”.

Gospodar ceremonije “Kralj Zla” i njegovi mali podanici iz Udruge ”TheHauntlings” pripremili su zanimljivi program za najstrašniju noć u godini. Svi posjetitelji moći će sudjelovati na raznim natjecanjima; izbor za najbolju masku gdje će pobjednik osvojiti besplatnu tetovažu, piće, injekcije žestokog protuotrova, ulaz na sedmi Rijeka TattooExpo te izbor za kraljicu vriska koji se tradicionalno održavao svih godina u točno 01 sat iza ponoći kada bi mlade dame zavidnih vokalnih mogućnosti prodrmale Palach po uzoru na kraljicu vriska Jamie Lee Curtis.

Pobjednica će osvojiti prigodnu krvavu lentu “Kraljica Vriska 2017”, ulaz na sedmi Rijeka TattooExpo, ulaz na 39. RiRock Festival, ulaz na 5. Dark “O” Metal Fest, piće i injekciju protuotrova. Svi “rasplesani mrtvaci” moći će uživati od 20 sati pa sve do 04 uz glazbene hitove 80-ih i 90-ih. Za one koji se ne stignu maskirati, “Palach” je pripremio specijalni “Face Paint” štand na kojem će se posjetitelji moći zamaskirati u zombija.

Svaki će zombi tijekom večeri moći naručiti okrutne koktele poput “Zeleni zombie” i “Mrtvi mozak” koji će se nalaziti na posebnim lokacijama. Stoga nemojte propustiti najstrašniji Halloween party u gradu i vrijedne nagrade! Ovogodišnji ulaz je nesretnih 13 kuna.