Povežite se s nama

Mozaik

U subotu u Rijeci besplatno predavanje “Duhovni uzroci obiteljskih problema i kako ih prevladati”

Objavljeno

naDana 27. travnja 2019. u 18:00 sati u udruzi AUM na adresi Kružna 8 u Rijeci održat će se besplatno predavanje pod nazivom „Duhovni uzroci obiteljskih problema i kako ih prevladati“.

Jeste li se ikada zapitali što se događa poslije smrti? Postoji li reinkarnacija? Mnogi od nas postavljali su si slična pitanja u nekom trenutku njihova života. Kad preminu nama bliske osobe, prirodno je zapitati se gdje su sada i je li sve u redu s njima. Neki ljudi često sanjaju preminule članove obitelji ili osjećaju njihovu prisutnost u krugu obiteljskog doma. Što to znači?

Na ovom predavanju detaljno ćemo objasniti što se događa sa suptilnim tijelom poslije smrti te putovanje koje se odvija u zagrobnom životu. Kad sanjamo preminule članove obitelji ili osjećamo njihovu prisutnost, vrlo je vjerojatno da traže našu pomoć kako bi nastavili svoj put u zagrobnom životu. Ponekad naši voljeni preminuli pokušavaju pridobiti našu pažnju na razne načine, a s vama ćemo podijeliti kako prepoznati signale koje nam šalju. Postoje duhovne mjere kojima možemo pomoći preminulim članovima obitelji, a također postoje i duhovne mjere kojima se možemo zaštititi od problema uzrokovanih suptilnim tijelima preminulih predaka.

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom duhovnom predavanju kako bi saznali više, poručuju organizatori u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram