Povežite se s nama

Crna kronika

U tjedan dana 11 osoba u PGŽ uhvaćeno u kršenju mjera

Objavljeno

na
Od prošlog petka, 30. travnja do danas na području Policijske uprave primorsko-goranske u kršenju epidemioloških mjera zatečeno je 11 osoba. Tako je jučer, 6. svibnja u šalter sali ove Policijske uprave zatečena 59-godišnja državljanka s važećom mjerom samoizolacije. Također, izvan svojih domova, odnosno mjesta gdje bi se trebali nalaziti dok im traje mjera samoizolacije na ulici u Čavlima zatečen je 34-godišnjak, a u Delnicama 44-godišnjakinja.

I ovog tjedna na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak  prilikom izlazne granične kontrole u kršenju epidemioloških mjera zatečeno je sedam stranih i jedna hrvatska državljanka. Riječ je o troje državljana Italije i državljanima Rumunjske, Njemačke, Austrije, koji su kao i hrvatska državljanka pristupili graničnoj kontroli unatoč mjeri samoizolacije, dok je državljanin Bosne i Hercegovine prekršio propisano vrijeme tranzita od 12 sati te se zadržao  na područje Republike Hrvatske nekoliko dana.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti svima spomenutima izdani su prekršajni nalozi i izrečena novčana kazna u iznosu od 8.000 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram