Povežite se s nama

Vijesti

U tjedan dana u PGŽ kažnjeno deset osoba zbog kršenja mjera, kazna i jednom kafiću zbog duljeg rada

Objavljeno

na
Broj novozaraženih posljednjih dana ruši, nažalost, rekorde, a među najgore županije spada upravo naša primorsko – goranska. S obzirom na to da je nedavno ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović, najavio kako će policija u suradnji s ostalim službama pojačati kontrolu provedbe epidemioloških mjera, provjerili smo kakvi su rezultati u posljednjih tjedan dana.

“Na području nadležnosti Policijske uprave primorsko-goranske pojačano se nadzire poštivanje epidemioloških mjera propisanih odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. Sve aktivnosti policija provodi samostalno ili u suradnji s inspektorima Državnog inspektorata RH, odnosno s inspektorima Ravnateljstva civilne zaštite MUP-a.

U razdoblju od 29. listopada do danas, 5. studenoga, policijski službenici su sankcionirali deset osoba, od kojih je kod dvije utvrđen prekršaj nenošenja maske za lice unutar zatvorenog prostora, šest osoba je prekršajno sankcionirano poradi nepoštivanja mjere samoizolacije, a kod dvije osobe je utvrđeno kršenje mjere izolacije.

U istom razdoblju, provedena su tri zajednička nadzora s djelatnicima Državnog inspektorata, u jednom je slučaju utvrđen prekršaj prekoračenja radnog vremena ugostiteljskog objekta radi čega je inspektor Državnog inspektorata podnio optužni prijedlog protiv pravne i odgovorne osobe u pravnoj osobi.

Nadzor poštivanja propisanih epidemioloških mjera nastavit će se sukladno važećim odlukama Stožera civilne zaštite”, otkrili su za Fiuman iz Policijske uprave primorsko – goranske.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže