Povežite se s nama

Crna kronika

U tjedan dana u PGŽ-u uhićene 33 osobe zbog posjedovanja droge

Objavljeno

na
Od prošlog petka, 7. srpnja, pa do danas na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je 30 slučajeva u kojima je zatečeno ukupno 33 osobe u neovlaštenom posjedovanju manjih količina raznih droga.

Od navedenih osoba njih 16 su hrvatski državljani te su dva državljana Francuske , dva Italije, dva državljana Ukrajine i po jedan državljanin Austrije, BiH, Kosova i Sjeverne Makedonije, a zatečeni su na području Crikvenice, otoka Krka, Gorskog kotara, Malog Lošinja, Matulja i Rupe te Mošćeničke Drage.

Ukupno je oduzeto ok 53,50 grama marihuane, 19,90 grama droge hašiš, zatim 10.48 grama konoplje,  8 grama droge psilocibin, zatim amfetamin tzv. speed u količini od 2,10 grama, nešto više od 2 grama kokaina i 14 jointa.

Svi navedeni prekršitelji su sankcionirani sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Uz navedene, jučer je sankcioniran i 34-godišnji hrvatski državljanin kojega je opatijska policija kazneno prijavila za počinjenje krađe torbe s mobitelom i drugim predmetima u Mošćeničkoj Dragi na plaži te je prilikom uhićenja kod njega pronašla 5,81 gram droge marihuana.
Zbog počinjenog kaznenog djela, 34-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže