Povežite se s nama

Vijesti

U Tower centru otvorena iSTYLE trgovina s Appleovim uređajima

Objavljeno

na


Tower Center Rijeka krajem prošlog tjedna slavio je svoj 16. rođendan uz bogati prateći program koji je privukao još veći broj posjetitelja i kupaca u taj trgovački centar.

Towerov rođendan poklopio se i s otvaranjem jedne nove trgovine, a to je vijest koja će naročito razveseliti brojne fanove Appleovih uređaja u Rijeci i okolici s obzirom na to da je u našu regiju stigla prva iSTYLE poslovnica.

“Otvorena je peta poslovnica iStyle u Hrvatskoj. Tim povodom smo pripremili svim posjetiteljima igre znanja s raznim nagradama do posebne ponude, koja je generalno neviđena bar što se tiče naših trgovina. Drago nam je što je ovako velik odaziv te nam imponira činjenica da su ljudi toliko zainteresirani za proizvode koje možemo ponuditi”, rekao je Marko Otašević, Marketing Executive za Hrvatsku i Sloveniju.

“Osnovana 2005. godine, iSTYLE grupacija upravlja jednim od najvećih lanaca Apple-ovih Premium Reseller dućana u Centralnoj Europi, Bliskom Istoku i Africi. Unutar iSTYLE i Apcom grupacije, iSTYLE ima više od 15 dućana diljem Bliskog Istoka te preko 25 dućana u Istočnoj Europi. iSTYLE Hrvatska je  kao ovlašteni prodavač i serviser Apple proizvoda za Republiku Hrvatsku osnovana 2000. godine te je 2009. pripojena u iSTYLE grupaciju na globalnoj razini”, ističu iz te tvrtke, a za riječko otvorenje pripremili su i brojne popuste zbog kojih je nastao i poveći red na ulazu u trgovinu.

iPhone 13 Pro Max 256 GB mogao se kupiti tom prilikom po cijeni od 10.499 kuna, a MacBook Air M1 za 7.999 kn.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram