Povežite se s namaOpatija ovog ljeta definitivno nudi svojim stanovnicima i brojnim gostima brojne razne zanimljive manifestacije, ali posljednji vikend u srpnju rezerviran je za tradicionalnu sportsku manifestaciju Opatija Fight Night.

Opatija Fight Club najavio je kako će u utorak, 12. srpnja, u Rijeci održati konferenciju za medije na kojoj će napokon otkriti sve bitne informacija o svom nadolazećem spektaklu, uključujući i kompletan popis borbi te cijene ulaznica.

Prije nekoliko dana objavili su finalnu verziju postera zahvaljujući kojem je moguće vidjeti da će četiri glavne domaće zvijezde biti Ivan Stanić, Nikola Božić, Zoran Majkić i Marin Slavić, a osim njih nastupit će još Opatijci Amer Smailbegović i Kristian Kolaj. Zanimljivo će zasigurno biti i kad se u ringu nađu dva sjajna pulska borca Toni Mikelić i Ivan Bilić, koji su u posljednjih nekoliko godina već mnoge oduševili svojim vrhunskim nastupima.

Trenutno nije poznato tko će biti njihovi protivnici, za to će se morati pričekati utorak i najavljena konferencija za medije, ali poznato je da ovaj borilački spektakl koji je na rasporedu u Opatiji 30.07. donosi ukupno devet borbi po K1 pravilima.

OFN7-poster