Povežite se s nama

Mozaik

U utorak započinje prometna preventivna akcija „Prvi koraci u prometu“

Objavljeno

na
U utorak, 5. listopada 2021. god., u 9:00 sati, u Domu Mladih, Laginjina 15, Rijeka započinje prometna preventivna akcija „PRVI KORACI U PROMETU“.

Akcija, koja se provodi od 1998.g., a godišnje obuhvaća oko 2.500 učenika prvih razreda osnovnih škola Grada Rijeke i Primorsko- goranske županije. Program akcije realiziraju djelatnici Doma mladih u suradnji sa Prometnom policijom PU- PGŽ, Županijskim savjetom za sigurnost prometa na cestama, Odjelom gradske uprave za odgoj i školstvo, Odjelom gradske uprave za sport i tehničku kulturu te sa Upravnim odjelom za odgoj i obrazovanje Primorsko- goranske županije.

Program se izvodi u formi jednodnevne nastave i preventivnog je karaktera. Cilj programa je usvojiti osnovna znanja o prometu, naučiti sigurno kretanje učenika od kuće do škole te razvijati kod učenika prometnu kulturu od najmanjeg uzrasta.

Nastava se izvodi u prometnom kabinetu, a praktični dio na prometnom poligonu Doma mladih. Program će se provoditi sukladno aktualnim epidemiološkim mjerama.
Prvog dana program preventivne akcije proći će učenici prvog razreda OŠ Brajda.

Grad Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram