Povežite se s nama

Vijesti

U Viškovu djeci podijeljeno više od 900 poklon paketa uoči Božića

Objavljeno

na

Za osmjeh na dječjim licima, Općina Viškovo osigurala je više od 900 poklon paketa za djecu od navršene jedne godine do polaska u školu. Gotovo tisuću paketa Djeda Božićnjaka, kojim ih je darivala Općina Viškovo, podijeljeno je jučer poslijepodne mališanima u sportskoj dvorani Osnovne škole Sveti Matej. U paketima se za svako dijete našlo ponešto – edukativno-didaktičke društvene igre, igračke, lutke, knjige, lopte, bojanke itd.

Općina je za pakete izdvojila više od 150 tisuća kuna. Osim poklon paketima, mališani su se najviše veselili susretu s Djedom Božićnjakom s kojim su se fotografirali nakon što ih je darivao bombonima na svom posebno uređenom mjestu uz kamin. U dvosatnom programu sudjelovali su i Dječji vrtići Viškovo, Maza, Loptica, Zvončica i Malik.

Djeca su s roditeljima i odgajateljicama iz dječjih vrtića  zajedno sudjelovali u prigodnim kreativnim radionicama na kojima su se izrađivali božićno-novogodišnji ukrasi od različitih prirodnih materijala. Dječji vrtić Malik organizirao je motoričke igre za mališane. Sve je pratio bogat zabavno-glazbeni program, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram