Povežite se s nama

Vijesti

U Viškovu održan prijam za sve obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

Objavljeno

na
U ponedjeljak je u Viškovu, u Domu hrvatskih branitelja povodom božićno-novogodišnjih blagdana održan tradicionalan prijam za sve obitelji smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata koji imaju prebivalište na području Općine Viškovo, dvojicu 100-postotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida Željka Pezića i Srećka Ravliju te predstavnike braniteljskih udruga Primorsko-goranske županije.

Uz općinsku načelnicu Sanju Udović i zamjenika Denisa Mladenića na prijamu su bili brojni predstavnici braniteljskih udruga iz primorsko-goranske županije. Predsjednik općinskog Odbora za hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji Luka Matanić rekao je kako je Odbor ove godine održao 9 sjednica na kojima se raspravljalo o problematici branitelja dodavši da su u raznim situacijama mogli računati na Općinu Viškovo. Ujedno se zahvalio na dobrom odnosu, razumijevanju i suradnji što se posebno odnosi na činjenicu da su u idućoj proračunskoj godini planirana povećana sredstva za rad braniteljskih udruga. Općinska načelnica Sanja Udović u svom je govoru rekla kako apsolutno podržava rad Odbora te joj je drago da braniteljske udruge redovno i uspješno pravdaju sredstva koja im se dodjeljuju temeljem više različitih natječaja.

Podsjetila je na sastanak sa Udrugom Specijalne policije iz Domovinskog rata “Ajkula” na kojem je dogovoreno uključivanje Općine Viškovo u program obilježavanja 25. godišnjice Vojno redarstvene akcije Oluja koja se slavi sljedeće godine. Dopredsjednik Udruge Branimir Brnas pohvalio je ovo tradicionalno druženje i priliku da se branitelji susretnu u ovakvim prigodama. Predsjednica Udruge udovica hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Primorsko-goranske županije Irena Kačić zahvalila se na prijamu te ujedno podsjetila na činjenicu da je Općina Viškovo jedina općina u našoj županiji koja financijski podupire rad Udruge kojoj je na čelu, navodi se u priopćenju Općine Viškovo.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram