Povežite se s nama

Sport

U Viškovu uz zvončare svečano dočekan brončani vratar Ivica Ivušić

Objavljeno

na
U organizaciji Zajednice sportskih udruga Općine Viškovo i Nogometnog kluba Halubjan u četvrtak u kompleksu NK Halubjan održan je prigodni doček za Ivicu Ivušića, golmana hrvatske nogometne reprezentacije koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru osvojila brončanu medalju.

Bili su tu neizostavni zvončari, a susretu s Ivušićem posebno su se radovali brojni mladi nogometaši s područja Viškova.

“Ivica je kao naš mještanin kraće vrijeme branio za Halubjan, a životni i sportski put odveo ga je daleko od Viškova. Želim mu da nastavi biti tako uspješan pa da se u sličnim okolnostima vidimo i nakon Europskog nogometnog prvenstva 2024. godine”, poručila je tom prilikom općinska načelnica Sanja Udović.


Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram