Povežite se s nama

Vijesti

U zračnu luku Rijeka stiže avion s putnicima povratnicima iz Tunisa

Objavljeno

na


Načelnik Županijskog Stožera civilne zaštite Boras Mandić u današnjem javljanju u programu Radio Rijeke ocijenio je da i dalje možemo biti zadovoljni epidemiološkom situacijom na području naše Županije jer je u zadnja 24 sata evidentiran samo jedan novoboljeli, dok se očekuje otpuštanje nekolicine od ukupno 47 pacijenata zaraženih korona virusom iz KBC Rijeka.

I u ovom novom slučaju riječ je o povratniku iz inozemstva koji je svo vrijeme proveo u izolaciji. Najavio je i da danas u Zračnu luku Rijeka slijeće avion iz Tunisa s putnicima povrtanicima među kojim osim državljana RH ima i putnika iz država u okruženju.

“Svi oni bit će odmah po slijetanju testirani i cjelokupno postupanje bit će u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama”, rekao je Boras Mandić.

Komentirao je i najavu dijela općina Riječkog prstena, konkretno Rijeke, Čavla, Jelenja, Kastva i Viškova koji su pokrenuli proceduru integiranja stožera civilnih zaštita i podnošennja zahtjeva prema Nacionalnom stožeru, da se unutar tih područja građani mogu kretati bez propusnica. “Takavi su zahtjevi sukladni Zakonu no ja i dalje pozivam građane da ne napuštaju svoje domove bez prijeke potrebe kako bi spriječili da nam zaraza izmakne kontroli. Oprez je potreban, a apeliram na sve da prilikom ulaska u zatvorene prostore nose na licu zaštitne maskice”, poručio je načelnik Županijskog Stožera civilne zaštite.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram