Povežite se s nama

Popularni, ali istovremeno i kontroverzni servis za prijevoz, Uber, uskoro stiže i u Rijeku! Nakon što je u Zagrebu oteo dobar “dio kolača” tamošnjim taksistima, očito je kako se planiraju širiti i na veći dio Hrvatske.

Uber će uskoro postati dostupan za korištenje na širem riječkom području te na cijeloj dalmatinskoj obali. Od Dubrovnika na jugu, pa sve do Senja na sjeveru.

Više informacija trebalo bi biti poznato već u četvrtak, kad će biti održana konferencija za medije. Ovime se otvara i prilika brojnim Riječanima koji traže dodatni izvor prihoda te će nakon provjere i relativno jednostavne procedure moći postati vozači Ubera.

Ukoliko još uvijek niste upoznati s načinom funkcioniranja Ubera, nema sumnje kako ćete brzo sve “pohvatati”. Radi se o vrlo jednostavnom servisu za korištenje.  Aplikacija koju je moguće instalirati na svakom smartfonu dozvoljava korisniku da naruči prijevoz koji ne mora nužno biti standardna vožnja taksijem.

Nakon što aplikacija zaprimi zahtjev i locira vaš položaj, poziv se proslijeđuje najbližem Uber registriranom vozaču, čije kretanje prema vama možete pratiti na ekranu telefona. Kad stignete na željeno odredište, s vašeg bankovnog računa skida se iznos novca koji trebate platiti, od čega Uber uzima svoj dio, a ostatak se prosljeđuje vozaču.