Povežite se s nama

Mozaik

Učenici iz Viškova i ove godine uspješno nastupili na Lidranu

Objavljeno

na
Učenici Osnovne škole Sveti Matej Viškovo – Zara Načinović, Moreno Srok, Julija Cetina, Mateo Arapović i Patrik Host pod mentorstvom profesorice Nine Dukić Srok i ove su godine uspješno nastupili na državnoj smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog učeničkog stvaralaštva LiDraNo. Tim je povodom za njih održan prijem u Općini Viškovo na kojem su sudjelovali općinska načelnica Sanja Udović i zamjenik Denis Mladenić.

Ova simpatična petorka na čelu sa svojom mentoricom stoji iza 10-minutne radijske emisije pod nazivom “Kartulina z mojga kraja” u kojoj su predstavili ljepote svojega kraja na vrlo zanimljiv način zbog čega je emisija dobila brojne pohvale, kako od stručnog povjerenstva, tako i od ostalih učenika. Njihova radijska emisija izabrana je među deset najboljih emisija u državi, a na natječaj ih je pristiglo više od pedeset. Oni su ujedno i voditelji odnosno novinari školskog Radija Matejčić pod vodstvom Nine Dukić Srok. Uz čestitke i prigodne poklone mladim čakavčićima, načelnica i zamjenik djeci i mentorici su zahvalili što tako brižno čuvaju naše „ča“ i svu ljepotu njegovog izričaja. 

Ovogodišnja smotra Lidrano je od 22. do 26. travnja ove godine po prvi put održana u Vinkovcima, a okupila je učenike osnovnih i srednjih škola Hrvatske čiji su radovi među najboljima u svojoj kategoriji. Osim što su mogli čuti komentare stručnjaka na svoj rad i komentirati radove drugih, učenici su u slobodno vrijeme imali priliku upoznati se sa svojim vršnjacima iz svih krajeva Hrvatske, popričati s njima, razmijeniti mišljenja i iskustva te sklopiti neka nova prijateljstva. 

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže