Povežite se s nama

Vijesti

Udruga “Ajkula”, PGŽ i Grad Bakar donirali djecu iz Doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu

Objavljeno

na
Udruga Specijalne policije iz Domovinskog rata “Ajkula” provela je prije mjesec dana na prostoru Doma kulture na Praputnjaku huanitarni projekt pod nazivom »Susret i natjecanje hrvatskih branitelja u kuhanju lovačkog kotlića«, povodom obilježavanja 32. godišnjice osnivanja Specijalne jedinice policije Rijeka – “Ajkula”.

Navedeni projekt podržali su kao partneri Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Bakar uz potporu Ministarstva hrvatskih branitelja RH, Primorsko-goranske županije i Grada Bakra. Na samom natjecanju sudjelovale su 24 ekipe te je prikupljeno 1.055 eura, a PGŽ i Bakar iznos donacije povećali su za dodatnih 800 eura.

Donaciju je Perica Prpić, predsjednik USPDR-a “Ajkula” uručio ravnateljici Dječjeg doma “Ivana Brlić Mažuranić” u Lovranu Suzani Mravinac.

“Zahvaljujem svima koji su se uključili u ovu jako lijepu i korisnu akciju. Sretni smo i zahvalni svima koji nas se sjete i odluče nam pomoći”, rekla je Mravinac.

Zadovoljstvo zbog toga što su bili dio priče koja će uljepšati dane djeci bez adekvatne roditeljske skrbi izrazili su i pročelnik Ureda županije Goran Petrc te predsjednik gradskog vijeća Grada Bakra Milan Rončević.

“Županija je prepoznala humanitarni angažman i djelovanje Udruge Ajkula i naravno da smo se pridružili akciji, baš kao i Grad Bakar”, rekao je pročelnik Petrc.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže