Povežite se s nama

Sport

Udruga eSTUDENT organizira humanitarnu utrku “Zasvijetli za druge”

Objavljeno

na
Ovo je prva godina da udruga eSTUDENT djeluje u Rijeci, a s obzirom na to da su Riječani poznati kao veliki humanitarci i zaljubljenici u trčanje odlučili su spojiti ugodno s korisnim. Organiziraju humanitarnu utrku pod nazivom “Zasvijetli za druge” u četvrtak 16.5. u 21 h na kampusu u sklopu Student Day Festivala.

Utrka je  ciljano napravljena upravo za studente i to s namjerom da ih se potakne na aktivniji i zdraviji način života, ali i da shvate da je fizička aktivnost jedan od načina oslobađanja od stresa.

Također, nakon utrke studenti će se osjećati bolje ne samo zbog toga što su napravili nešto dobro za svoje zdravlje, već i jer su svojom simboličnom donacijom pomogli nekome. Sva prikupljena sredstva ići će Udruzi KosaRi koja se bavi prikupljanjem kose i izradom perika za djecu oboljelu od autoimunih i onkoloških bolesti.
Utrka je specifična po tome što će se trčati noću sa svjetlećim narukvica. Uključiti se mogu svi, bez obzira da li su studenti, te da li trče ili ne.  I oni koji se nisu spremni okušati u trkačkim sposobnostima, slobodno se pridružite našem plemenitom cilju, kupite narukvice te podržite naše trkače, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram