Povežite se s nama

Vijesti

Udruga „Srce za nju“ darivala pacijentice riječke ginekologije

Objavljeno

na


Predstavnice Udruge „Srce za nju“ u  petak, 15. travnja 2022. uručile su prigodnu donaciju pacijenticama Odjela ginekološke onkologije na Klinici za ginekologiju i porodništvo koje će Uskrs dočekati u bolnici.

Organizirana je podjela tradicionalnih uskrsnih pinca i četveroslojnih maski koje će pacijentice moći nositi kao ukrasne marame sa željom da im se barem malo dočara ugođaj predstojećih blagdana i olakšaju bolnički dani.

Uz članice Udruge „Srce za nju“  Mirandu Stanišić i Boženu Fatur te tajnicu Pamelu Maras,  primopredaji donacije nazočili su predstojnik Klinike za ginekologiju i porodništvo doc. dr. Marko  Klarić, voditelj Odjela ginekološke onkologije dr. Danilo Vejnović, dr. Gabrijela Sopta, glavna sestra Odjela Ksenija Šalov i glavna sestra Zavoda za ginekologiju Iva Keglević sa suradnicima.

Udruga „Srce za nju“ za cilj ima pružanje pomoći ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti i senzibiliziranje javnosti o važnosti podrške i njezinom doprinosu u kvaliteti liječenja i položaja bolesnica  te osiguranje logističke podrške i odgovarajuće pomoći.

Iz Udruge su najavili kako će intenzivirati svoje aktivnosti i uključiti se u rad Koordinacije bolesnika i udruga bolesnika KBC-a Rijeka te na taj način dodatno osluškivati potrebe oboljelih i pretvarati ih u projekte.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže