Povežite se s nama

Sport

UEFA odabrala Pravni fakultet u Rijeci za novog partnera u programu Football Law

Objavljeno

na
Sjajan uspjeh Sveučilišta u Rijeci, točnije Pravnog fakulteta u programima edukacije rezultirao je izborom te visokoškolske ustanove za novoga partnera UEFA-e u provedbi prestižnog programa pod naslovom UEFA Football Law Programme.

Riječ je o programu edukacije iz područja sportskog prava u nogometu, a namijenjen je istaknutim pravnim stručnjacima s višegodišnjim iskustvom iz europskih i svjetskih nogometnih saveza, prestižnih nogometnih klubova (od Real Madrida, Barcelone, Bayern Münchena i dr.) i uglednim odvjetnicima koji se bave zastupanjem igrača ili klubova.

Program se odvija u četiri sesije, u četiri grada, a uz švicarski Nyon (sjedište UEFA-e), gradovi domaćini uz Rijeku bit će i Lausanne (sjedište Arbitražnog suda za sport – CAS-a), Istanbul i Venecija.

Suvoditelj programa i predstavnik Pravnog fakulteta u Rijeci je doc. dr. sc. Vanja Smokvina, suradnik na brojnim međunarodnim znanstvenim EU projektima, od kojih se mnogi odnose na sport, a što je u konačnici i donijelo ovako ugledno priznanje Sveučilištu u Rijeci i Pravnom fakultetu. Potporu Pravnom fakultetu u provođenju programa edukacije pružit će Hrvatski nogometni savez te HNK Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram