Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen 21-godišnji Riječanin koji je skrivio prometnu nesreću i pobjegao

Objavljeno

na
Policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka dovršili su postupanje i prekršajno sankcionirali 21-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog uzrokovanja prometne nesreće s materijalnom štetom te bijega s mjesta događaja.

Istraživanjem je utvrđeno kako je spomenuti 21-godišnji vozač u ulici Ratka Petrovića u Rijeci, 29. listopada oko 2 sata, uzrokovao prometnu nesreću upravljajući osobnim vozilom marke Renault, riječkih registracijskih oznaka. Krećući se neprilagođenom brzinom u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom i skrenuo udesno gdje je  udario u bočni  dio parkiranog osobnog vozila marke Škoda, riječkih registracijskih oznaka, u vlasništvu 31-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Nakon nesreće 21-godišnjak je napustio mjesto događaja bez da je obavijestio policiju o nesreći, a nije ni oštećenom vlasniku dostavio svoje osobne podatke, kao ni podatke o svom vozilu. Materijalna šteta cijeni se na 15 000 kuna.

Završetkom postupanja je 21-godišnjaku poradi počinjenih prekršaja, sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama, obaveznim prekršajnim nalogom određena novčana kazna od 4500 kuna i zabrana upravljanja vozilom „B“ kategorije na rok od šest mjeseci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram