Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen 23-godišnjak koji je počinio 24 krađe u riječkim trgovinama

Objavljeno

na
Hrvatski državljanin u dobi od 23 godine kazneno je prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku zbog počinjenja 24 kaznena djela imovinskog kriminaliteta.

Osumnjičenog, za kojim je inače bila raspisana potraga, 21. svibnja ove godine u ulici Žrtava fašizma u Rijeci uočili su policijski službenici, nakon čega je pokušao pobjeći, ali su ga u tome spriječili.

Po pronalasku 23-godišnjaka, nad njim su kriminalističko istraživanje proveli  policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka. Osnovano se sumnja da je između listopada prošle pa do 20. svibnja ove godine u više  trgovina otuđio parfeme poznatih robnih marki (od jedan parfem pa na više po svakoj krađi).

Većinu, odnosno 20 kaznenih djela je počinio u središtu Rijeke, dok je četiri krađe počinio u trgovini u sklopu trgovačkog centra na Pećinama.

U jednom ga je slučaju djelatnica trgovine u središtu Rijeke pokušala spriječiti u počinjenju krađe parfema, pri čemu ju je odgurnuo te s tri parfema  napustio trgovinu.

Osim toga, u trgovini u užem središtu Rijeke je pokušao otuđiti odjeću u vrijednosti od 420 eura, ali ga je djelatnica u tome spriječila .

Počinjenim kaznenim djelima oštećene su tvrtke sa sjedištem na zagrebačkom području i Matuljima, a sveukupna šteta cijeni se na oko  11.800 eura.

Po završetku kriminalističkog istraživanja 23-godišnjak je kazneno prijavljen za 23 kaznena djela krađe, od kojih jedno u pokušaju te za razbojničku krađu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže