Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen 25-godišnjak zbog dilanja marihuane i kokaina u Rijeci

Objavljeno

na


Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji sa službenicima I,II policijske postaje Rijeka te Policijske postaje  Crikvenica, proveli su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droga.

Tijekom kriminalističkog istraživanja provedene su pretrage prostora i stanova na području Rijeke kojima se 25-godišnjak koristi gdje je pronađeno ukupno 475,13 grama droge marihuana i 8,28 grama kokaina, dvije vage za precizno mjerenje, ali i drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela. Uz to je pronađeno i oružje koje je osumnjičenik nedozvoljeno posjedovao. Za pronađenu drogu i ostale predmete se sumnja da ih  je posjedovao radi daljnje preprodaje.

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, 25-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu za sedam kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Osim toga je i prekršajno sankcioniran u skladu sa Zakonom o nabavi i posjedovanju oružja građana, kao i 22-godišnji hrvatski državljanin.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram