Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen 65-godišnjak zbog deset krađi po riječkim trgovinama

Objavljeno

na

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u sproveli su kriminalističko istraživanje nad 65-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio deset kaznenih djela krađe.

Sumnja se da je kaznena djela počinio tijekom studenoga ove godine te u jednom slučaju u studenom prošle godine,. najvećim dijelom u trgovačkim centrima na području Škurinja u Rijeci,  a zatim u Kukuljanovu te trgovinama u Kastvu i  Opatiji.  Četiri kaznena djela je počinio zajedno s 39-godišnjim hrvatskim državljaninom gdje su nekoliko dana za redom iz istog trgovačkog centra na području Škurinja otuđili romobil, roštilj, Hoveboard smart i vakumske blendere. Osim toga, 65-godišnjak je otuđio i razni alat (čekić, brusilicu), slavine, parno glačalo, parfeme, brijači aparat, alkoholna pića i prehrambene proizvode. Pored navedenoga, sredinom studenoga ove godine iskoristio je boravak u stanu na području Škurinja u Rijeci te otuđio ključeve i prometnu dozvolu, a potom i osobno vozilo  bivšeg stanodavca.

Manji dio otuđenih predmeta je pronađen i bit će vraćen vlasnicima. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na više od 30.000 kuna.

Obojica osumnjičenih su po završetku kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram