Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen mladić koji je prijetio i ozlijedio nekoliko ljudi u Rijeci i okolici

Objavljeno

na
Policijski službenici II policijske postaje Rijeka u suradnji sa službenicima I policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom poradi sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je od svibnja do studenoga ove godine na području Kostrene i Rijeke, uz pomoć još jedne osobe, počinio šest kaznenih djela. Sumnjiči se da je u rujnu u Rijeci uputio ozbiljne prijetnje na štetu 21-hrvatskog državljanina te ga i lakše ozlijedio, dok je početkom studenoga bez ikakvog povoda tjelesno napao 32-godišnjeg hrvatskog državljanina i pritom ga teško ozlijedio.

Osim toga, na području Kostrene je tijekom mjeseca svibnja i lipnja, s ciljem da ostvari protupravnu materijalnu korist, u više navrata učestalim prijetnjama, od hrvatskog državljanina oduzeo veću količinu odjeće i obuće u vrijednosti najmanje 27.500,00 kn čime se uz prijetnje sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iznude i prikrivanje.
U listopadu je u Kostreni u stanu počinio i kazneno djelo krađe, otuđenjem novca, nakita i drugih predmeta na štetu 44-godišnje hrvatske državljanke. Ukupna materijalna šteta je procijenjena na oko 50 000 kuna.

Pod sumnjom u počinjenje navedenih kaznenih djela ( prijetnja, iznuda, teška tjelesna ozljeda, krađa te dva prikrivanja) 20-godišnji hrvatski državljanin je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja u cilju pronalaska i uhićenja drugog počinitelja.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram