Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen mladić optužen za čak 16 teških krađa u Rijeci

Objavljeno

na
Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenih djela  teške krađe provaljivanjem.

Sumnjiči se da je od travnja do srpnja ove godine na području  Vežice, ali i Vojaka i Pećina u Rijeci počinio 18 teških krađa provaljivanjem od kojih je šest u pokušaju te  jedno kazneno djelo računalne prijevare. Riječ je provalama u frizerske salone, ugostiteljske objekte, osobna vozila, jedan kiosk i benzinsku postaju. Otuđio je novac, jednu „žetonjeru“ iz aparata za napitke i druge predmete, a iz osobnih vozila novčanike s novcem i dokumentima.

U jednom  slučaju je na bankomatu iskoristio otuđenu bankovnu karticu iz osobnog vozila u koje je provalio,  tako da se sumnjiči i za kazneno djelo računalne prijevare. Ukupna materijalna šteta počinjena navedenim kaznenim djelima kojima su oštećeni hrvatski državljani i više tvrtki, cijeni se na više od 13 000 kuna.

Nakon provedenog istraživanja predan je pritvorskom nadzorniku te se prijavljuje za počinjenje navedenih kaznenih djela teške krađe provaljivanjem mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže