Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je krao tuđe pločice i onda bježao s benzinske postaje

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Opatija u suradnji s nadležnim policijskim postajama proveli su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio više kaznenih djela krivotvorenja isprave i  teških krađa.

Kaznena djela za koja se sumnjiči počinio je u 15 navrata od svibnja 2017. do siječnja 2021. godine. Osumnjičeni je s vozila parkiranih na području Rijeke demontirao registracijske pločice, potom ih postavio na svoje osobno vozilo te se s takvim vozilom koristio prilikom počinjenja drskih krađa goriva.

Naime, sa svojim vozilom na koje je postavio otuđene registracijske pločice, odvezao bi se do benzinskih postaja na području Rijeke, Opatije, Lovrana, Matulja, Kastva i Viškova, gdje bi gorivom,  uglavnom u iznosu od oko petsto kuna, napunio  spremnik svog vozila. S punim spremnikom  napuštao je benzinske postaje bez plaćanja goriva, a nakon toga registracijske pločice vraćao na vozilo ili pored vozila s kojeg ih je prethodno otuđio. Sveukupna vrijednost goriva kojeg je otuđio na ovaj način je oko  7.560 kuna.

Osumnjičeni 35-godišnjak je po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram