Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je mjesec dana psihički i fizički zlostavljao sestru

Objavljeno

na

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv državljanina Republike Hrvatske (1961.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela nasilja u obitelji i kaznenog djela prijetnje, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenika.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od 12. ožujka 2020. do 6. travnja 2020. na području jednog grada u Primorsko-goranskoj županiji psihički i fizički zlostavljao svoju sestru s kojom živi u zajedničkom kućanstvu. Osnovano se sumnja da ju je 12. ožujka 2020. oko 22,30 sati udarao šakama i nogama po glavi i tijelu te joj oduzeo mobilni uređaj i telefon kako ne bi pozvala pomoć, kao i da je 6. travnja 2020. ponovio fizičko nasilje istovremeno joj uputivši prijeteće riječi koje su kod nje izazvale osjećaj straha za njezin život.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, javlja riječki DORH.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram