Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je opljačkao trgovinu u Viškovu, prodavačica ga prepoznala

Objavljeno

na
Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv hrvatskog državljanina (1985.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela teške krađe iz članka 229. stavak 1. točka 1. u svezi članka 228. stavak 1. Kaznenog zakona, provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja okrivljenika.

Postoji osnovana sumnja da je 35-godišnjak 18. lipnja 2020. oko 16,00 sati u trgovini u Viškovu, s ciljem da se nepripadno materijalno okoristi, od djelatnice zatražio da mu preda sav novac iz blagajne koju je prethodno otvorila, što je kod blagajnice izazvalo osjećaj straha s obzirom da ga je prepoznala kao počinitelja ranijeg kaznenog djela na njezinu štetu. Osumnjičenik je potom, osnovano se sumnja, iz blagajne uzeo i za sebe zadržao novčani iznos veći od 1.800,00 kuna.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela (članak 123. stavak 1. točka 2. i 3. Zakona o kaznenom postupku), javlja riječki DORH.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram