Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac koji je zapalio beach bar Sunset u Kostreni

Objavljeno

na

Foto: Alen KrmpotićPolicijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela dovođenje u opasanost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Policija ga osnovano sumnjiči da je tijekom noći 27. kolovoza ove godine na području Kostrene izazvao požar uslijed kojeg je u potpunosti izgorio ugostiteljski objekt s cjelokupnim inventarom, čime je nastala materijalna šteta od oko 55.000 eura. Radi se o beach baru Sunset u Kostreni.

Osim vlasnika ugostiteljskog objekta, oštećena je i jedinica lokalne samouprave za oko 1.000 eura (oštećene cijevi i ventili za tuševe), dok su daljnje širenje požara spriječili vatrogasci.

U sklopu provedenog kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija, kao i vozila te drugih predmeta osumnjičenika.

Pretragom, obavljenom na području Rijeke, pronađeni su i oduzeti predmeti koji se dovode u vezu s izazivanjem požara, a također su pronađene i razne droge: oko 60 grama droge galaxy, oko 12 grama marihuane, oko pet grama amfetamina te nekoliko grama kokaina, droge MDMA te drugi predmeti.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena osnovana sumnja da 32-godišnjak navedenu drogu neovlašteno posjedovao u namjeri daljnje prodaje, radi čega je i kazneno prijavljen.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 32-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram