Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac zbog krađe noževa i mobitela

Objavljeno

na

Po završetku kriminalističkog istraživanja kojeg su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka, protiv 57-godišnjeg državljana Srbije nadležnom državnom odvjetništvu podnosi se kaznena prijava zbog sumnje na počinjenje dva kaznena djela krađe i jedne teške krađe.

Navedena kaznena djela je počinio između 6. ožujka i 20. travnja ove godine na području Rijeke. Tako je početkom travnja provalio u kuću na području Pehlina iz koje je otuđio set kuhinjskih noževa, dok je početkom ožujka te potom 20. travnja, iskoristivši gužvu otuđio mobitele iz džepova jakni njihovih vlasnika.

Mobitele je otuđio na gradskoj tržnici i na autobusnoj stanici u Vukovarskoj ulici, a zajedno s mobitelima, vlasnicima su otuđeni i dokumenti te drugi predmeti što su se nalazili u zaštitnim futrolama mobitela. Kaznenim djelima oštećeno je troje hrvatskih državljana, starosti 22, 64 i 74 godine, a sveukupna šteta cijeni se na oko tri tisuće kuna.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prikrivanje, prijavljena je i 37-godišnja hrvatska državljanka, koja je od osumnjičenog kupila jedan od mobitela iako je znala da je otuđen.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram