Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen muškarac zbog požara u Kružnoj i više krađa

Objavljeno

na
Kriminalističkim istraživanjem na okolnosti požara koji je izbio 6. siječnja u Kružnoj ulici u Rijeci, utvrđeno je da je za kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom  ili sredstvom osumnjičen 44-godišnji hrvatski državljanin.

Spomenuti se sumnjiči da je 6. siječnja provalio u stan u Kružnoj ulici u Rijeci kojim se koristi udruga iz Rijeke te otuđio prijenosno računalo i druge predmete. Potom je u jednoj od prostorija  izazvao požar kojom prilikom se vatra proširila prostorijom, zahvatila namještaj i računalo, ali i krovište.
Počinjenim kaznenim djelima
teške krađe i oštećenje tuđe stvari, osumnjičenik je udrugu iz Rijeke oštetio za oko 10 000 kuna, dok će šteta nastala požarom biti utvrđena naknadno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem nad ovim 44-godišnjakom, razriješeno je još šest  kaznenih djela imovinskog kriminaliteta, od kojih dvije teške krađe u pokušaju.

U vremenu od 23. prosinca prošle godine do 6. siječnja ove godine, osumnjičenik je u središtu Rijeke provalio u tri osobna vozila iz kojih je otuđio odjevne predmete, obuću, prehrambene artikle, razni alat, alkoholna pića i novac. Također, iz jednog ugostiteljskog objekta, iskoristivši nepažnju osobe koja je na jedan od stolova odložila svoju jaknu i torbicu, otuđio joj je navedenu torbicu s novcem i mobitel.

Isto tako, u razdoblju od 18. do 31. prosinca prošle godine, osumnjičenik je na području Banderova u Rijeci u dva navrata provalio u dva osobna vozila, ali pritom nije ništa otuđio.

Počinjenim kaznenim djelima oštećeni su hrvatski državljani za iznos od oko 36. 900 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram