Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen napadač koji je teže ozlijedio muškarca

Objavljeno

na
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka kazneno je prijavljen 40-godišnji hrvatski državljanin.

Riječ je o osumnjičeniku koji je u petak, 7. lipnja oko 16.40 sati na području Klane nakon upućenih ozbiljnih prijetnji 43-godišnjem hrvatskom državljaninu fizički ga napao, udarao te srušio na tlo pa pobjegao s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 43-godišnjaku je pružena medicinska pomoć u KBC Rijeka i dijagnosticirane su mu teže tjelesne ozljede.

Poslije nekoliko sati 40-godišnjak je pronađen i priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je osim navedenih kaznenih djela počinio u proteklom razdoblju i obilježja kaznenog djela nasilje u obitelji.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje spomenutih kaznenih djela prijetnje, teška tjelesna ozljeda i nasilje u obitelji, završenim istraživanjem je 40-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže