Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen pijani muškarac jer je napao i pokušao ugušiti osobu na području Viškova

Objavljeno

na
Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje i teške tjelesne ozljede.

Sumnjiči se da je 12. veljače na području Viškova verbalno se sukobio s 29-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine te mu uputio ozbiljne prijetnje. Uz to je i fizički nasrnuo na njega pa mu pritom zadao više udaraca, a pokušao ga je i gušiti, kao i ozlijediti tupim predmetom.

Ozlijeđenom je medicinska pomoć pružena u KBC Rijeka gdje mu je dijagnosticirana teška tjelesna ozljeda. Tijekom kriminalističkog istraživanja 44-godišnjaku je u organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,61 promila.

Završetkom istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 44-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže