Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićen provalnik u crkvu u Kraljevici, poslan je direktno u osječki zatvor

Objavljeno

na

Ilustracija

Jučer u popodnevnim satima na području Kraljevice počinitelj je razbio staklo sakralnog objekta u namjeri počinjenja teške krađe. Budući da je zatečen u navedenom djelu, odmah je pobjegao, ali i vrlo brzo po dojavi pronađen pa su ga policijski službenici priveli na kriminalističko istraživanje.

Riječ je o osumnjičeniku, 55-godišnjem hrvatskim državljaninom, za kojim je raspisano pet potraga u RH zbog počinjenja prekršajnih i kaznenih djela, od toga dvije prema pravomoćnim presudama za izvršenje kazne zatvora.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 55-godišnjak uz jučerašnji pokušaj teške krađe, prije mjesec dana također provalio u sakralni objekt na području Kraljevice i otuđio milodare. Osim toga je u srpnju iz trgovačkog centra na području Kukuljanova otuđio par predmeta u vrijednosti desetak eura.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 55-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu za krađu i dvije teške krađe provaljivanjem, od kojih je jedna u pokušaju, te je temeljem raspisanih potraga prepraćen na služenje kazne zatvora u Osijek.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže