Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićena jedna osoba zbog krađe goriva u Kraljevici i Bakru

Objavljeno

na


Policijski službenici II policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela teške krađe provaljivanjem i jedne krađe.

Sumnjiči se da je tijekom ove godine na području Kraljevice i Bakra počinio sedam kaznenih djela provalom u teretna vozila i radne strojeve iz kojih je otuđio gorivo. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je tri takva kaznena djela teške krađe i krađe počinio i prošle 2019. godine na istom području. Spomenutim kaznenim djelima materijalno je oštećeno nekoliko hrvatskih građevinskih tvrtki za više desetaka tisuća kuna.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, 39-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže