Povežite se s namaPolicijski službenici II. i III. policijske postaje Rijeka u suradnji s djelatnicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjom hrvatskom državljankom zbog tri kaznena djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Policija je sumnjiči da je tijekom veljače ove godine na osobito drzak, način nudeći usluge masaže navodno osvojene u nagradnoj igri, a u namjeri počinjenja kaznenog djela ušla u domove oštećenih u Bujskoj ulici i Ulici Vitomira Širole Paje u Rijeci te početkom ožujka ove godine u stan oštećene u Kumičićevoj ulici u Rijeci. Kaznenim djelima oštećene su tri hrvatske državljanke, starosti 74, 78 i 86 godina, koje su s povjerenjem u svoj dom pustile osumnjičenu te ostale bez novca i nakita u ukupnoj vrijednosti većoj od 31.000 kuna.

Osumnjičena je uz kaznenu prijavu za dvije teške krađe i krađu predana pritvorskom nadzorniku, a kriminalističko istraživanje se nastavlja s ciljem pronalaska drugih osoba koje su sudjelovale u počinjenju ovih kaznenih djela.