Povežite se s nama

Crna kronika

Uhićene dvije osobe zbog niza oružanih razbojništva diljem Rijeke

Objavljeno

na

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana, starosti 30 i 36 godina zbog sumnje na počinjenje ukupno sedam kaznenih djela razbojništava.

Osumnjičene su 13. veljače na riječkoj zaobilaznici zaustavili policijski službenici Interventne jedinice policije Rijeka te ih zbog sumnje na počinjenje više kaznenih djela priveli na kriminalističko istraživanje.

Policija 30-godišnjaka sumnjiči da sam ili zajedno s 36-godišnjakom u vremenu od 5. studenoga 2019. do 11. veljače 2020. godine uz prijetnju oružjem prema zaposlenicama  četiri ljekarne, dvije trgovine i poštanskog ureda otuđio novac. Kaznena djela su počinili na području Drenove, Gornjeg Zameta, Pehlina i Srdoča u Rijeci te na području Viškova. Sveukupna materijalna šteta nastala počinjenjem ovih kaznenih djela cijeni se na više od  55.000 kuna.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je kazneno prijavljen za sedam kaznenih djela razbojništava, a 36-godišnjak za četiri istovrsna kaznena djela. Obojica u predana pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram